About Moqub

Ik was met een vriendin in Oslo toen deze foto werd genomen. Samen gezellig eten op een terras, in de zon, een paar dagen er tussen uit. Ik kreeg energie van de dingen die ik om me heen zag. Mooie beelden, bijzondere teksten, de sfeer. Ik zoog het in me op en bewaarde de dingen die ik niet wilde vergeten.

Zo gaat dat vaker. Soms, in onbewuste ogenblikken, zie of hoor ik iets. Iets waarvan ik weet dat ik het wil onthouden, wil vasthouden.En vaak doe ik dat ook, digitaal. Een groot deel van mijn leven bestaat digitaal. Ik blog, twitter, zet mijn foto’s op flickr. Ik doe dit omdat ik graag deel. Met mensen die ik ken, maar net zo goed met mensen die ik niet ken.

Wie ik ben? Ik ben Liesbeth, maar sommige mensen kennen mij als Moqub. Ik werk in een bibliotheek en heb veel met boeken. Ik lees graag om deze verhalen vervolgens weer te delen. Ik raak geïnspireerd door boeken. Door mensen die mooie verhalen kunnen schrijven. Zelf heb ik ook een passie voor schrijven. Ik krijg daar energie van.

Er zijn een paar dingen in mijn leven die mij bijzonder blij maken. Mensen waar ik van houd, mensen met wie ik graag samenwerk, onbekende mensen die mij een bijzonder gevoel geven. Maar ook dingen, mooie dingen, bijzondere dingen. Ik ben eigenlijk een mensen-dingen-mens.

En verhalen. Verhalen maken de wereld mooier. Net als kunst, maar dat is eigenlijk ook een verhaal.

Wil je jouw verhaal met mij delen? Dat kan! Je kunt me mailen, twitteren of een reactie achterlaten op mijn blog.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com