Digitale interactie tussen kenniswerkers

Onder deze titel organiseert de bibliotheek van de TU Delft op 3 april een symposium over web 2.0 / social software en aanverwante zaken. Het symposium is vooral bedoeld voor bibliothecarissen, kenniswerkers en informatiewerkers van technisch-wetenschappelijke bedrijven en organisaties. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom.

Door middel van korte lezingen en workshops krijgen deelnemers antwoord op vragen als:

1. Welke software kan ik zelf in de praktijk gebruiken?
2. Hoe werkt deze software?
3. Op welke manier kan ik vanuit een bibliotheek/kenniscentrum deze software inzetten voor mijn kenniswerkers?

De dag begint om half 1 met een lunch en eindigt om 6 uur met een borrel.
Om met elkaar, zelfs al voor het symposium, te kunnen communiceren is er een community ingericht met behulp van Ning.

En ja, mijn naam staat ook op het programma (pdf). Voor een slotpresentatie dit keer, waarbij ik mij laat inspireren door wat er tijdens de middag allemaal plaatsvindt. Heel spontaan, niet voor te bereiden en dus niet te voorspellen wat er gaat gebeuren. Super spannend ook omdat ik afhankelijk ben van de input van de deelnemers. Inschrijven is nog mogelijk, dus wil je ook komen, schrijf je dan nu in.

6 thoughts on “Digitale interactie tussen kenniswerkers”

  1. Ik kom niet maar ben wel heel benieuwd naar de antwoorden op die vragen. Schrijf je nadien een leuk verslagje van de dag? En succes met je ‘optreden’!

  2. @ biebkol80,

    jammer hoor dat je niet kan komen. Maar lees vooral het weblog van Wow!ter want die blogt de hele dag. Ikzelf zal druk zijn met voorbereidingen voor de afsluiting, maar als het lukt dan schrijf ik een kort verslag.

    M.

  3. Ik zal op mijn eigen blog er vandaag iets over schrijven, want nu wij met 23 Dingen bezig zijn, is er bij ons misschien wel bij meer collega’s interesse in dit onderwerp (meer dan alleen bij mij, wat vóór de cursus het geval was).

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com