Interessante presentatie gemist vandaag

Rondlezend op de blog van Librarian in Black kwam ik er achter dat zij vandaag samen met Aaron Schmidt, vanuit Amerika, een presentatie over IM Reference voor een Nederlands publiek heeft gegeven. Gelukkig staat de presentatie online en hoef ik niets te missen, maar ik had er toch wel heel graag bij willen zijn.

Meer info: Librarian in Black
Presentatie: Having a phone

6 thoughts on “Interessante presentatie gemist vandaag”

 1. Hoi! Ja het was zeer boeiend. Jammer genoeg was het voorlopig alleen bedoeld ter informatie en stimulatie van de domeinspecialisten en de regionale servicemanagers van al@din. Dat Sarah en Aaron meededen vanuit middernachtelijk Amerika was natuurlijk fantastisch. Als het aan mij ligt komt er nog zo’n sessie!

 2. ps. kun je nog iets doen aan de verwijzingen naar je postings vanuit de rss-reader? Dit staat er als ik je bericht verder wil lezen vanuit FeedReader: http://www.moqub.comindex.p… (geen slash na de .com)

 3. @ Rob

  Ik had – toen ik op jouw weblog erover las – begrepen dat het alleen voor Aladin insiders was 🙂
  Maar misschien dat er bij een volgende sessie wel externen mogen komen, in dat geval kom ik graag.

  En die / na de com. Ik ben er eerder op gewezen maar heb nog geen tijd gehad om uit te zoeken waar ik dit precies moet aanpassen. Ik neem aan in de url die links op mijn weblog staat. Ik doe mijn best om dit zo snel mogelijk op te lossen.

  Dank voor je reactie, groeten M.

 4. Met een beetje mazzel komt er binnenkort een wiki over dit onderwerp waarbij alle bijdragen welkom zijn. Houd het in de gaten. De aanwezigen hebben in ieder geval afgesproken allemaal een account aan te maken. Ik ben er klaar voor 🙂

  Edwin

 5. @ Edwin

  Dank je wel voor de tip. Ik zal het in de gaten houden, ik zal waarschijnlijk binnenkort mijn weblog in een nieuw jasje steken, dan neem ik het probleem van de rss meteen mee.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com