Kijk mam, ik studeer al!

Deze week vindt in Rotterdam de EUREKA week plaats, de introductieweek voor nieuwe eerstejaars studenten. Elk jaar is er op woensdag een markt waar de Universiteitsbibliotheek een kraam heeft en ieder jaar wordt er een leuke manier bedacht om studenten te verleiden om naar de kraam te komen zodat wij ze iets kunnen vertellen over de bibliotheek. Mijn collega’s hebben vandaag ontzettend hun best gedaan en het resultaat is online te bekijken.

In de kraam hing een grote vlag met een afbeelding van studenten in de bibliotheek. Een studieplek is leeggelaten en er is een tekstwolk met de tekst “Kijk mam, ik studeer al!” De aankomende eerstejaars kunnen plaatsnemen voor de lege studieplek zodat er een foto gemaakt kon worden. De foto’s zijn op Flickr geplaatst zodat alle moeders hun kroost kunnen bekijken, de foto kunnen downloaden en eventueel op een leuke manier kunnen hergebruiken.

Flickr foto’s Kijk mam, ik studeer al!

Update (dezelfde avond): “Betrapt” door WoW!ter die terecht opmerkt het idee al eens ergens eerder gezien te hebben. De UB van de Universiteit Groningen gebruikte deze slogan al en wij hebben het idee van hen overgenomen. Eerlijk is eerlijk zij hadden het briljante idee!

2 thoughts on “Kijk mam, ik studeer al!”

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com