Met dank aan Gerard en IP

Gerard mailde mij deze code, die ik gewoon even in mijn post moest plakken.

<object width=”450″ height=”500″><param name=”allowScriptAccess” value=”SameDomain” /><param name=”movie” value=” http://static.scribd.com/FlashPaperS3.swf?guid=bxrnffoctq62w&document_id=95780” /><embed width=”450″ height=”500″ src=” http://static.scribd.com/FlashPaperS3.swf?guid=bxrnffoctq62w&document_id=95780” type=”application/x-shockwave-flash”></embed></object>

Maar dat werkt dus niet. Helaas. Daarom bij Gerard de fulltext en bij mij de pdf op mijn presentatie/publicatiepagina. Of je klikt op de link die begint met static.scribd.com.

4 thoughts on “Met dank aan Gerard en IP”

 1. Je kunt volgens mij de WYSIWYG-editor van WordPress even omschakelen naar de ‘ruwe’ HTML. Als je dan de code toevoegt hoort ‘t te werken.

 2. @ Gerard,

  dat zou je denken, maar mooi niet dus. Misschien dat ik het in een tabel moet zetten maar dat moet ik nog even proberen. In de code-editor dit plakken geeft een wit scherm…

  M.

 3. Hoi Liesbeth,
  Sorry dat ik de druk wat opvoerde. Maar ondertussen had ik hem al gezien bij Gerard. Trouwens ik had het al gelezen omdat ik een abo heb. Maar ik vind het handig om deze dingen ook elektronisch bij de hand te hebben….

  Success met het repareren van deze post.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com