Nintendo en bibliotheken

Schreef ik al een keer eerder over Nintendo (Nederland) en hun reactie op mijn verzoek om mee te doen aan ons UGame – ULearn project, waarbij het antwoord Nintendo doet niets met bibliotheken en/of onderwijs. Dat antwoord wordt nu wel heel erg ongeloofwaardig. Eerst vond ik een voorbeeld dat Nintendo wel iets doet met onderwijs. En gister kreeg ik van Jaap een mail dat Nintendo nu ook iets doet met bibliotheken.

De titel van het artikel dat Jaap doorstuurde moge duidelijk zijn:

Nintendo Donates 21 Wiis to Encourage Use at Libraries

Amerikaanse bibliotheken zijn geen Nederlandse, zoveel snap ik ook wel. Maar als het in Amerika kan, dan kan het in Nederland toch ook. Dus meneer R. (u weet vast wel dat ik u bedoel) waarom niet gewoon in Nederland de held zijn en Nintendo aan ons project verbinden? We vragen niet veel, een paar Wii’s en misschien wat DS’en. Daar zijn wij al heel erg blij mee. Desnoods krijgt u ze, aan het einde van het project weer terug.

3 thoughts on “Nintendo en bibliotheken”

  1. Dat is inderdaad een mooi voorbeeld om te volgen!

    Ondertussen is de Wii nog steeds niet standaard leverbaar in de winkels hier. Ongekend.
    Misschien zit dat er wel achter šŸ˜‰

  2. Ik ben het helemaal met je eens. Snel Nintendo`s,maar eigenlijk vooral WII`s in de Bibliotheken van Nederland. Wordt het trouwens ook een stuk gezelliger, want interactiever, van…

  3. Zeker een mooie actie! Ben benieuwd of het wat uit haalt. heb net Zack & wiki gekocht voor mijn Wii, joepie!

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com