Ontwerp je eigen bibliotheekpas

Was het maar waar. Kon ik maar bij de bibliotheek mijn eigen pas ontwerpen, met eigen foto, of tekst. Een kaart om trots op te zijn dus. Het kan al jaren bij de Postbank.

En nu ook bij Starbucks (ik schreef al eerder over de kaartjes van Starbucks die je mee kan nemen en waar je online geld op kan zetten om later producten mee te betalen).

Hoelang duurt het nog voordat ik mijn eigen bibliotheekpas kan ontwerpen. Wie o wie wordt de eerste bibliotheek die het mogelijk maakt?

Met dank aan: Michael Stephens

2 thoughts on “Ontwerp je eigen bibliotheekpas”

  1. Er zijn van die landelijke standaarden bedacht… waar je min of meer een beetje toch wel enigszins aan vast zit, in elk geval voor de achterkant. De voorkant wordt voor zover ik weet meestal regionaal afgesproken en het is denk ik toch niet helemaal bibliotheekmens-eigen om een ratjetoe aan pasjes te willen hebben… of heb ik het mis?! 🙂

  2. @ Natalie,

    ik kan me voorstellen dat als er meer zelfuitleenstations komen het niet langer uitmaakt hoe je pasje er uit ziet. Het gaat er toch om dat het pasje bliep doet en dat je er boeken mee mag lenen. Niet om hoe het er uit ziet 🙂

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com