Reageer!

Wat een ontzettend goed idee. Ontwerp een t-shirt en geef je 06-nummer door zodat de lezers van je t-shirt via sms kunnen reageren. Zij krijgen dan een standaard booschap die jij van te voren hebt geschreven. Deze boodschap kun je zo vaak veranderen als je wilt. Maar aangezien je het 06-nummer van degene krijgt die een reactie heeft gestuurd kun je direct contect met hem/haar opnemen.

tee.jpg

Ik zie het al helemaal voor me. Bibliotheekmedewerkers achter de balie dragen allemaal hetzelfde t-shirt (ja ik ben voor bedrijfskleding, jij niet?) met bijvoorbeeld de volgende tekst: Do you like our services? Do you read our books? Are you having fun at the Library?

Gebruikers zien de tekst en de sms-code en reageren! Tenminste in het meest positieve geval. En anders, is het mooie en coole bedrijfkleding 🙂

Jammer dat deze dienst buiten de VS niet werkt en je geen t-shirt kan bestellen zonder Amerikaans 06-nummer. Misschien kan ik een van de biebbloggers die ik ontmoet heb op CIL vragen of ik even (voor dit doel) hun 06-nummer mag lenen. Want ik wil wel zo’n t-shirt met de tekst: I’m tagging it! Are you? erop.

Meer info: Reactee
Met dank aan: Josh Spear

4 thoughts on “Reageer!”

 1. Bedrijfskleding? Nee, liever niet. Maar met die teksten van jou wil ik er nog eens over nadenken. Alleen vrees ik dat die shirtjes dan weer niet passen bij die tuttenrokken (ja, ik denk nu even aan de kleding van de OB A’dam).

 2. Goed idee, dit soort bedrijfskleding. Ik ben er wel voor. Duidelijk voor het publiek (ondanks badge wordt nog steeds gevraagd of ik in de bibliotheek werk), en je hoeft niet na te denken over wat je moet aantrekken. Maar dan wel graag shirts met teksten in het Nederlands.

 3. @ Danielle,
  .. kleding OB Amsterdam, zijn daar al plaatjes van?

  @ Henk,
  zodra deze dienst in NL wordt aangeboden denk ik dat het mogelijk is om teksten in het NL-s er op te zetten.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com