Stage over de grens (proefproject)

Saskia Scheltjens laat via de OKBV mailinglijst weten dat de Nederlandse Taalunie een bijzonder proefproject is gestart.

De Taalunie maakt werk van een regeling die professionals in het letterenveld in staat stelt om stage te lopen in een ander gebiedsdeel van de Taalunie. Voordat we deze regeling definitief uitwerken, onderzoeken we de behoeften, de mogelijkheden en de formule door middel van een proefproject voor Nederlandse en Vlaamse professionals die werkzaam zijn in het bibliotheekwerk.

Voor dit proefproject werkt de Nederlandse Taalunie samen met de Vereniging Openbare Bibliotheken en het Vlaams Centrum voor Openbare Bibliotheken. Of dit dan ook betekent dat je alleen een aanmelding mag doen als je bij een OB werkt wordt niet direct duidelijk.

Wil je kennis maken met een bibliotheek over de grens, of heb je behoefte aan input van een bibliotheekmedewerker die niet uit Nederland komt, dan kun je het aanmeldingsformulier invullen. De Taalunie matcht dan de verschillende aanmeldingen met elkaar.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com