Studiereis NVB-WB-HB – Canada

Morgen vertrek ik met collega Wilma (en 37 anderen uit Nederland en België) naar Toronto. De reis wordt georganiseerd door de NVB-WB/HB die een subliem programma heeft samengesteld. Zo bezoeken wij (universiteits & openbare)bibliotheken in Toronto, Waterloo, Hamilton en St. Catherines, maar staan ook learning- en media centra op het programma. En uiteraard ontbreken de Niagara Falls niet. Ik hoop dat Amanda en ik tijd vinden om elkaar te ontmoeten want het is al even geleden dat wij elkaar in Amsterdam troffen. Ik bedenk me nu ook dat het boekje The Future of Libraries dat ik toen van haar kreeg in Delft ligt terwijl het natuurlijk leuk was geweest om onze Canadese collega’s er iets in te laten schrijven.

Na een week van werkbezoeken eindigen we met een minisymposium met als titel The Future is now waar Wilma en ik iets mogen vertellen over het Library Learning Centre van de TU Delft Library.

Op dit blog komen posts van verschillende deelnemers en er zal zeker ook getwitterd worden. De hashtag is #nvbcan. Op deze netvibes pagina vind je meer informatie over wat wij doen en waar wij op bezoek gaan.

One thought on “Studiereis NVB-WB-HB – Canada”

  1. Heel veel plezier en hoop dat het een leerzame trip zal worden.

    Groet,
    René

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com