Wie gaat er mee?

Heeft er al iemand plannen om de OB van Amsterdam te bezoeken? En zo ja, als een officieel werkbezoek of gewoon als “klant”? Is het een leuk idee om met een aantal bloggers af te reizen naar Amsterdam, als een soort bloguitje? En er dan natuurlijk massaal over schrijven. Misschien kunnen wij als groep wel een rondleiding krijgen. Laat een comment achter als je mee wilt gaan, dan wil ik het wel organiseren.

Update 9 juli: Vandaag even gebeld met de OBA. Tussen al het getimmer en geboor door kon ik nog net de mevrouw horen zeggen dat het leuk is als wij komen… maar nu even niet. Misschien september…. maar omdat wij bibliotheekmensen zijn, misschien al eerder. Of ik volgende week weer even wil bellen. Dus dat ga ik dan maar doen. Keep you posted!

16 thoughts on “Wie gaat er mee?”

 1. Wij gaan er als onderdeel van het personeelsuitje naar toe in september!

 2. Wat een leuk idee! Ik wil mee. Er staat voorlopig nog niets werkgerelateerds gepland dus ik hou het even bij een privé blog uitje, net als DOK dus 🙂

 3. Als collegablogger maar vooral in de hoedanigheid van ‘deskundige’ “Bouw & Inrichting” op mijn werk, wil ik me bij deze graag aanmelden. Ik stel voor dat we dan meteen ook het culinaire aanbod van het panoramarestaurant op de bovenste verdieping uittesten zoals de fictie steak doordrenkt met kasteelromansaus.

 4. Lijkt me een heel aardig plan, misschien kunnen we er meteen een biblioblog-dinner aan vast plakken?

 5. Zou er dinsdag al naar toe gaan in het kader van Leeskr8!, maar dat is uitgesteld. Misschien is dit ook een leuk idee.

  Jurrien.

 6. Jaaaa, daar voel ik ook wel voor (zeker als ik zie wie zich allemaal voor mij heeft aangemeld :))!

 7. Goed initiatief, Moqub! Ook ik ben graag van de partij en kan misschien wel bemiddelen in de ontvangst bij/door de OBA.

 8. Ook ik zou graag mee willen, want ik heb het alleen nog maar in Second Life gezien (en de Harry Mulisch-outfit uitgeprobeerd). Hopelijk komen wij nog ergens aan de beurt in deze drukke tijden!

 9. Yo leuk

  Lijkt mij een goed idee om als bloggroep de OBA te bekijken, ik was t toch al van plan en zocht een aanleiding. Dit is een hele goede…
  Met digitale camera natuurlijk en al dan niet met rondleiding.
  Ik ben in Mokum geboren en getogen (deels in de jeugdbieb aan de Amstel opgevoed en dat speelde mee in mijn beroepskeuze overigens)….

  Misschien meer mensen die contacten hebben zodat we in ieder geval ook achter de schermen kunnen kijken… serverruimte lijkt mij aardig, ik heb destijds fraaie kasten klaar zien staan;-)

  Ik hoor t graag.
  En speciaal voor Moqub die ik nu ook analoog heb gezien de link naar iets anders dan anders…;-)
  O en voor alle bloggers.. sinds kort werk ik fulltime bij Bieb Rdam, dus als iemand daar een alternatieve rondleiding wil of gewoon een bakkie komt doen..

  Grtz Rita Niland

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com