Bibliotheek20-ning ook zeer geschikt voor het vinden van oude bekenden

Ik heb mij wel eens afgevraagd wat er met mijn studiegenoten van de BDI terecht is gekomen na al die jaren. Vandaar dat ik een mail via mijn contactenformulier zo ontzettend leuk vind. Zeker als dit er een is van een oude bekende, die dan ook nog bij mij in de klas heeft gezeten.

Vandaag een mail van Patricia Boon van Meegen. Na een enkele mail over en weer zijn wij er uit. Ja, wij hebben bij elkaar in de klas gezeten. En nee, ik kan mij haar niet herinneren. Dit is heel erg, maar ik heb een excuus. Het is meer dan 10 jaar geleden dat ik daar afstudeerde en heb daarna met niemand meer contact gehad. Mijn leven is een hele andere richting ingegaan en bibliotheken heb ik lang links laten liggen.

Patricia brengt mij terug in de tijd. Zij heeft nog wel contact met een enkele BDI-er die in Deventer studeerde van 1991-1995. En zij helpt mij uit de brand door een zich aan te melden op bibliotheek20.ning en daar een foto te plaatsen.

Ik zie af en toe een bericht langskomen van Edwin met een oproep om maar vooral wel een foto op de ningsite te plaatsen. En ik geef hem groot gelijk. Zo’n beeld helpt! Zeker in situaties zoals die waar ik mij vandaag in bevond.

3 thoughts on “Bibliotheek20-ning ook zeer geschikt voor het vinden van oude bekenden”

  1. Behalve ik zelf, heeft ook Henrike Bos bij jou (en Patries) in de klas gezeten als bibliotheek20.ning-er. Het is al weer 12 jaar geleden; de tijd vliegt maar je hebt nu dus al 3 studiegenoten op ning zitten.

  2. @ Raymond,

    volgens mij zijn wij nog geen “vrienden” op ning dus dat zal ik even doen. Met Henrike ben ik wel al gelinkt op ning. Ben benieuwd waar de andere studiegenoten zijn, want volgens mij zaten jullie in klas A en ik in B 🙂

    M.

  3. Da’s waar ook hoewel na het eerste jaar de beide klassen al samengevoegd werden omdat zowat de helft de BDI opleiding alweer verlaten had. We hebben toch echt 3 jaar in 1 klas gezeten 🙂

    De rest van onze studiegenoten zitten in elk geval niet op bibliotheek20 volgens mij. Ik weet van een paar wat ze zijn gaan doen maar ben de overgrote meerderheid uit het oog verloren.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com