Digitale vingerafdruk voor plagiaatdetectie

Plagiaat komt ook in de blogwereld voor. Nu ben ik hier gelukkig vrij van gebleven maar je weet het maar nooit in de toekomst. Voor WordPress is er een nieuwe plugin ontwikkeld waarmee je plagiaat kan detecteren. Het principe is eenvoudig, er wordt een fingerprint gemaakt die alleen te zien is in de rss feed en deze wordt meegekopieerd als iemand jouw tekst gebruikt. Ik heb de plugin geinstalleerd, geen idee of het werkt (maar neem aan van wel).

Meer info en downloaden plugin: Maxpower
Met dank aan: About: Blank

3 thoughts on “Digitale vingerafdruk voor plagiaatdetectie”

  1. @ Danielle,

    haha ja dat zou je kunnen lezen. Maar nee hoor ik wacht gewoon op iemand die met “kwade” bedoelingen teksten kopieert. Misschien moet ik wel heeeel lang wachten, in dat geval is dat prima natuurlijk. Maar als je je echt niet kun beheersen zou ik zeggen be my guest!

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com