Een eigen domein

Het ging sneller dan verwacht. Binnen een dag had ik een eigen domein (www.moqub.com), een server waar Nucleus op draait en dus een nieuwe plek voor mijn blog. Gister heb ik alle berichten over gezet (met de commentaren heb ik even gesmokkeld, deze heb ik er in geplakt).

Vandaag al de hele dag bezig geweest om de vormgeving van mijn blog aan te passen. En dat wil nog niet zo lukken….. *zucht*….. Ik snap best iets van html, css kan ik ook nog wel wat mee. Maar toch, het is en blijft een standaard skin en daar kan/wil ik nu even niets meer aan doen. Ik zal de komende weken mijn best doen om het systeem te doorgronden en er iets moois van maken. Maar ach, het gaat tenslotte om de inhoud en niet om de vorm, toch?

Mijn rss-feed is met mijn nieuwe blog ook anders geworden – als het goed is is dit hem:
http://www.moqub.com/xml-rss2.php?blogid=1——–

PS. Heb natuurlijk ook een nieuw e-mailadres: blog@moqub.com

4 thoughts on “Een eigen domein”

 1. Hoi!

  Als je meer wil weten over Nucleus skins en templates is mijn howto wel een goed begin [1]. Verder zijn er sinds een tijdje wat andere Nucleus skins beschikbaar voor download [2]. Hoe je een gedownloade skin installeert heb ik hier [3] beschreven.

  Veel plezier ermee! En als je nog vragen hebt moet je maar even langsdroppen op het forum. 🙂

  [1] _templates_howto.html” rel=”nofollow”>http://roelgroeneveld.com/n…
  [2] http://skins.nucleuscms.org
  [3] http://faq.nucleuscms.org/i

 2. @ Mark

  Dank je wel voor alle hulp 🙂

  @ Roel
  Dank je wel voor de url’s. Heb er alleen niet zoveel aan want de url geeft een bijna leeg scherm, maar misschien wilde je dat wel 🙂

  @ Fred
  Ik zal de rss-feed nog even nader bekijken (heb deze ook maar even geleend ) In Bloglines doet de feed het overigens wel goed. Vreemd hoor.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com