En wat lees jij?

Als je in een bibliotheek werkt is de kans groot dat je wel eens een gesprek hebt over een boek dat je onlangs hebt gelezen. In de UB in Rotterdam heb ik dan nog het geluk dat ik, samen met mijn collega’s, gebruik kan maken van de collectie van het Rotterdamsch Leeskabinet. Om nu te weten wie wat leest houden wij lijstjes bij die wij op het intranet plaatsen.

Een collega gaat verder. Ze is ook niet voor niets laatst uitgenodigd om deel te nemen in de publieksjury van de NS boekenlijst (of hoe dat ook precies mag heten). Deze collega heeft een blog opgezet waar zij schrijft over de boeken die zij leest en zij leest veel! Omdat ik binnenkort niet meer met haar samen op een kamer zit en ik wel op de hoogte wil blijven van het leesgedrag is dit blog voor mij een uitkomst.

En dan de titel van het blog: komt allemaal goed. IH blijf vooral doorgaan, je staat in mijn bloglines dus ik hou je in de gaten. Maar dat roze….. gaat dat blijven?

8 thoughts on “En wat lees jij?”

 1. @ IH,

  heeeel fout 🙂

  @ Smetty,

  haha ja die url doet jouw hartje vast warm worden 😉

  M.

 2. Ik vind dat roze eigenlijk wel verfrissend. Leuk blog hoor. Meteen maar in Netvibes gezet!

 3. Bedankt voor deze tip! Handig als we onze romanlezers willen adviseren. Het roze is OK en belgje staat nu ook in mijn Netvibes.

 4. @ Henk,

  Jeetje, nou ik hoop dat belgje het waar gaat maken, want met nieuwe lezers erbij zal zij moeten blijven lezen en schrijven 😉

  M.

 5. Doet mooi fris aan dat “roze”. Maar ja, papapaul is eveneens een belgje.

 6. @ Papapaul,

  ik begrijp dat je heel trots bent op het “kleine” belgje. Ze heeft overigens ontzettend goed boeken voor mijn afscheidsfeestje gekocht waar ik – als ik ze heb gelezen – over zal schrijven.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com