Flickr test

Vandaag wilde ik een foto vanuit Flickr op mijn blog plaatsen. Ik dacht dat “Blog This” hiervoor bestemd was. Helaas. Ik moet handmatig de url van de foto in mijn bodytext plakken en dat ging helemaal mis met de uitlijning totdat ik erachter kwam dat er een html-tekst onder de foto staat die ik kan copy/pasten. Of mis ik iets en is het wel mogelijk om vanuit Flickr de foto in deze post te plaatsen – dus zonder handmatig dingen te doen in mijn blog?

My designer toys

11 thoughts on “Flickr test”

 1. @ Edwin,

  dank voor de tip, maar ik wil niet vanaf mijn mobiel via de mail bloggen 😉 Het zou toch moeten werken, het is niet moeilijk. Waarom lukt het dan bij zowel jou als mij niet? Misschien een extra toevoeging in Flickr voor de volgende release.

  M.

 2. Ha Moqub,
  Ik zet de Flickr plaatjes ook via html in mijn blog: in nieuw venster het goeie formaat uitkiezen, knip&plak, uitlijnen.
  Het is leuk om in html te werken, echt waar.
  Op het moment dat je html begint te snappen, krijg je zo’n Matrix gevoel: je ziet de code achter de wereld die je ‘echt’ waande. There is no spoon, etc.
  Maar ja, dan moet je wel van The Matrix houden…

 3. @ Elke,

  geen probleem met html, maak al websites sinds mijn studie 😉 Ik hou heel erg veel van de Matrix. Ik wil alleen niet knippen en plakken, ik wil gewoon een knop met plaats op blog en dat de foto dan ook echt op je eigen blog wordt geplaatst.

  M.

 4. Ik heb geen enkel probleem met publiceren via flickr. Heb bij flickr blog opgegeven, dan foto selecteren, ‘blog this’ bovenaan foto. Moet dan eerst mijn blog selecteren, vervolgens krijg ik edit velden voor title en text. Done. Er wordt wel automatisch een onderschrift toegevoegd, link naar foto in flickr en “originally uploaded by..”

 5. You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.

  You take the red pill, you stay in wonderland and I show you how deep the rabbit hole goes

 6. @ Rosa (Clavel),

  Joh dus bij jou lukt het wel. Maar dan wordt de foto op de Flickrblog geplaatst of op je Bloggerblog? Als ik kijk naar de foto’s op je blog dan lijkt het alsof deze niet bij Flickr staan maar ergens anders. Misschien kun jij nog wat licht op deze zaak schijnen.

  @ Edwin,

  Dacht even dat ik spam had 😉

  M.

 7. @ Clavel,

  dank voor je aanvulling. Ik begrijp er steeds minder van want als het werkt bij Blogger waarom dan niet bij WordPress. Ik zal het gewoon nog een keer proberen. Misschien dat het bij een andere WordPress gebruiker wek gelukt is. Wie o wie?

  M.

 8. Bij mij dus nog steeds niet, daar heb ik al eens een gefrusteerde post over geplaatst. Bij Orange lukt het niet eens om op mijn foon mms te activeren 😕

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com