Kan ik er soms geld mee verdienen? – deel 2

Nee geld krijg ik er niet voor. Maar na wat onderzoek en, heel eenvoudig, een mailtje ben ik erachter dat het een agregator is die mijn feed inleest. De organisatie achter de site antwoordde mij dat zij mijn weblog zo goed vonden dat zij graag extra aandacht voor mij wilde genereren. Ja hoor, een Franse site die Nederlandse posts inleest die zijn bezoekers dan kunnen lezen. Sinds wanneer lezen Fransen Nederlands? Ze praten het niet eens.

Maar als ik deze extra aandacht niet wil konden zij zo mijn rss-feed eruit halen. En dus mogen zij dat doen. Wel excuus en binnen 24 uur antwoord. Ik ben tevreden. Kan ik nu weer egosurfen zonder mijn posts op een Franse site tegen te komen.

Update: binnen 2 uur is mijn feed uit de agregator gehaald. Netjes!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com