Meld jij je aan?

Op 1 december is het weer zover, dan start de 8e editie van de Dutch Bloggies (de weblogprijzen voor Nederland en België). Met voor het eerst een andere opzet. De genomineerden kunnen zichzelf namelijk aanmelden voor de eerste ronde. Er zijn 20 categorieen – waarvan zes bij een speciale feestelijke avond in Den Haag uitgereikt worden. Van de overige veertien (thema’s) worden de uitslagen online bekend gemaakt.

Een van de thema’s is onderwijs. Ik verwacht dus ook veel reactie van de Nederlandse edubloggers (zij zijn immers gewend zichzelf aan te melden voor lijstjes 🙂 ) Het idee achter het zelf aanmelden is dat nu ook blogs met een kleine groep lezers een kans maken op een prijs. Naast een jury speelt het publiek een belangrijke rol bij het toekennen van de prijzen.

Ik kan bijna niet wachten op de eerste aanmeldingen en ben dus heel benieuwd, meld jij je aan?

2 thoughts on “Meld jij je aan?”

  1. Nope, geen aanmelding hier. Al zou ik het strak vinden als er eens een blog tussen zou zitten dat ik lees. Dus als er een edublogger zich wil aanmelden heeft hij/zij mijn stem sowieso al (oh, nee, kunnen nu alleen stemmen op meest populaire blog, nou ja dan niet).

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com