Moqub’s bibiotheek van dingen – nieuwe vorm

De afgelopen dagen ben ik lekker bezig geweest met het installeren van een nieuw thema op mijn weblog. Een aantal hebben het niet overleefd (teveel toeters en bellen die ik niet zelf op een eenvoudige manier in kon stellen, rare footers, etc.) Degene die nu te zien is heeft nog een aantal dingen die niet naar mijn zin zijn of niet werken (zoals de mailfunctie rechts bovenin), maar het moet maar even zo. Ik heb genoeg ge-php-ed en te lang dreamweaver open gehad. Ik wil nu gewoon weer even feeds lezen en schrijven.

6 thoughts on “Moqub’s bibiotheek van dingen – nieuwe vorm”

  1. Strak design wel, maar toch vond ik de vorige meer bij je passen dan deze template. Je had ook een erg mooie banner, komt die nog terug?

  2. @ Edwin en Gerard,

    Thanks!
    Zeker pastte de eerdere vormgeving meer bij mij en ik doe er ook alles aan om mijn banner terug te plaatsen… gelukkig staat hij nog wel op mijn visitekaartje 🙂

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com