Nieuwe plugins

Soms probeer je een nieuwe plugin voor je blog uit en denk je, nou nee doe maar niet. Dit had ik vanmorgen met Imagemanager. Een hele mooie plugin, alleen werkt het niet bij mij (ik zal een instelling niet goed hebben gezet denk ik). Al mijn editbuttons verdwijnen als ik een nieuwe post wil schrijven en dat is natuurlijk niet handig.

Een andere plugin werkt wel alleen weet ik niet zo goed of het handig is. Het gaat om Sphere – related content. Onder aan elke post – langer dan 30 woorden – verschijnt nu een button Sphere – related content. Als je hier op klikt verschijnt er een pop-up met zoekresultaten die iets met de post te maken hebben. Tot nu toe heb ik hartelijk gelachen om de resultaten en zie ik nog geen toegevoegde waarde van de plugin. Maar ik laat hem een poosje staan om op een later moment te kunnen oordelen of het wat is of niet. Uiteraard is commentaar van de lezer van harte welkom.

Een oplettende lezer heeft gezien dat ik sinds kort tags aan mijn posts toevoeg. Dit komt omdat ik sinds een paar maanden geen nieuwe categories mag toevoegen van WordPress (heeft iets te maken met rechten). Omdat ik posts over nieuwe onderwerpen toch een plek wil geven heb ik besloten met tags te gaan werken. Oude posts ga ik niet taggen, dat is onbegonnen werk (nouja misschien niet als het zomervakantie is en ik verveel me).

Een ding wat nog op mijn verlanglijstje staat is een foto/banner bovenaan de pagina. Maar daar denk ik nog even over. Of het een logo wordt of een foto (misschien wel van mijzelf…) zal wellicht snel bekend worden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com