Plagiaatdetectie: het probeersel

WoW!ter heeft de proef op de som genomen en een tekst van mij 1:1 op zijn blog overgenomen. Aan mij de schone taak om te kijken of mijn plagiaatdetectie plugin dit op zou merken. Er wordt iets opgemerkt….. maar er staat niet dat WoW!ter degene is geweest die mijn tekst heeft gebruikt.

plagiaat.png

Misschien zie ik iets over het hoofd.

Update 3-10-2006 Na 2 probeersels van WoW!ter (dank!) zie ik nog steeds niets in mijn plagiaatdetectieplugin wat er op wijst dat WoW!ter teksten van mij overneemt. Dus laat ik de plugin maar gewoon staan en kijk ik er af en toe naar en dat was het dan wel.

6 thoughts on “Plagiaatdetectie: het probeersel”

  1. wel een klein plaatje.
    Ik zal het nog een keer proberen zonder brovermelding. Dus kijk niet raar op over de volgende plagiaat 😀

  2. @ WoW!ter,

    tsja dat plaatje, op de een of andere manier krijg ik die niet groter, zal met de css te maken hebben. Maar er wordt aan gewerkt!

    M.

  3. Knap als je het met bril 😎 zou kunnen lezen, voor zo’n postzegelformaat heb je eerder een microscoop nodig 😯

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com