Wie is Dannielle?

Soms ben ik wel nieuwsgierig, ik geef het toe. Daarom heb ik ook een Google-alert aanstaan die zoekt op Moqub en mij elke week een mail stuurt met de resultaten. Deze week kreeg ik een verassend bericht. Een weblog heeft mij in de links opgenomen. Ja en dan ga ik wel even kijken. Een zekere Danni?lle heeft op haar weblog Blog Party naast Gerard, Sybilla ook mij genoemd. Ik voel me vereerd. Maar nog steeds weet ik niet wie Danni?lle is en al helemaal niet hoe zij bij mij terecht gekomen is alhoewel ik een idee hierover heb. Danni?lle linkt ook naar de KB en naar de Fontys Hogeschool onder het kopje werk….. maar hierover schrijven doet zij niet.

Dus (om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen) wie weet wie Dannielle is? De zoektocht kan beginnen 🙂

4 thoughts on “Wie is Dannielle?”

 1. @ Gerard

  Thanks! Het is een kleine wereld 🙂 Ik had al een vermoeden dat zij uit “jullie” hoek kwam – toch goed om te zien dat er bij Fontys zoveel verschillende mensen op weblogs schrijven. Keep up the good work!

  M.

 2. Tja, Gerard was me al voor! Dannielle is een zeer gewaardeerde directe collega van mij. Ze schrijft inderdaad hoogst zelden over werk op haar weblog maar Gerard en ik mogen er best een beetje trots op zijn dat zij door onze weblogworkshop (voor de Fontys mediatheekweblog) is gaan bloggen!

 3. @ Sybilla

  Daar mogen jullie zeker trots op zijn! Mij is het nog steeds niet gelukt om collega’s aan het bloggen te krijgen. Alhoewel ik af en toe wel links krijg doorgespeeld met interessante onderwerpen om over te schrijven. Doen de collega’s toch stiekum een beetje mee vind je ook niet?

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com