1/2 boek kado

Het is toch wat, krijg je als CJP-lid een cadeautje, is het een half boek. En dat allemaal in het kader van de komende Boekenweek en om het lezen onder jongeren te bevorderen.

Op de website van CJP staat:

JP’ers opgelet: volgende maand krijg je niet alleen een CJP Magazine in de bus, maar ook een cadeautje – een half boek. Wil je Marcelo en de echte wereld daarna verder lezen, dan koop je die voor de helft van de prijs in de boekwinkel.

Dus als je het boek leuk vindt dan mag je de rest zelf kopen, voor 8,25 voor de andere helft of het hele boek voor 16,50 euro.

En ik denk dan….. waarom niet het boek gewoon meesturen aan de CJP leden, gratis, het hele verhaal. Of geef ze dan het halve boek en een gratis lidmaatschap van de bibliotheek (is vaak al gratis onder de 18 jaar, alhoewel CJP loopt tot 30 jaar, dus je moet iets betalen voor die groep boven de 18) zodat ze het hele boek daar kunnen lenen. Ik denk namelijk niet dat  je het lezen door jongeren bevordert door halve cadeautjes te geven.

Met dank aan: Young Marketing

En als je denkt dat een half boek een slecht idee is, lees dan ook even dit bericht op Young Marketing, dan valt het met CJP nog best mee.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com