Boekenruilen.nl

Dankzij een tip van Wikkie in mijn comments wordt mijn aandacht gevestigd op een site waar je boeken kan ruilen.

Na inschrijving moet je twee lijstjes maken. Een van boeken die je aanbiedt en een van boeken die je wilt hebben. Daarna kun je een ruilvoorstel doen.

Als je op de titel van een boek klikt zie je wat dit boek kost bij Bol, Proxis of Bruna. Maar je gaat het boek niet kopen, je gaat het ruilen. Dus waarom deze informatie geven? Misschien moeten de boeken wel even duur zijn voordat zij geruild mogen worden, maar hoerover vind je niets terug op de site.

Ik denk niet dat je boeken vanuit LibraryThing op je verlang/aangebodenlijstje kan zetten. Als dat we kan, dan wil ik het wel eens proberen, dat ruilen. Ik heb namelijk geen zin om, naast LT, mijn weblog en Marktplaats mijn boeken nog een keer in te voeren.

Owja en dan wordt er op de site ook nog iets gezegd over ruilpunten… geen idee wat je hiermee kan.

Uiteraard ben ik erg benieuwd naar mensen die deze site gebruiken en wat zij er van vinden. Misschien is het net zoiets als MailMyDisc. Via deze site kreeg ons huishouden na 1x al een kopie toegestuurd. Klagen hielp niet want degene die de cd opstuurde kende de mensen achter de site. Heel snel hielden wij hier dus mee op. Dus alle positieve en negatieve ervaringen met Boekenruilen.nl mogen in de comments.

One thought on “Boekenruilen.nl”

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com