BookRabbit

Het allerleukste als je voor het eerst bij iemand thuiskomt is het bekijken van de boekenkast. Tenminste dat vind ik. BookRabbit dacht er net zo over en dus hebben zij een site ontwikkeld waar je kan gluren in andermans boekenkast. Maar dat is niet het enige.

BookRabbit is an online bookshop that dynamically connects readers, authors and publishers through the books they own.

Using BookRabbit, readers can share their passion for books, make recommendations to other readers as well as creating their own personal bookcase and catalogues online – anything from medieval falconry, through bestsellers, to educational publications for schools. BookRabbit has a simple aim – to claim back book selling and book buying, enabling readers to discover the right books for them.

Na het inloggen kun je een foto van je eigen boekenkast uploaden en een profielpagina aanmaken. Ook kun je de boeken in de boekenkast taggen. Andere gebruikers kunnen hun boekenkast nu vergelijken met die van jou. Mocht je geinspireerd zijn door een boekenkast van iemand anders en die boeken bestellen dan krijgt de andere gebruiker hier credits voor.

Momenteel is het alleen mogelijk om boeken te bestellen als je in de UK woont maar er wordt aan gewerkt om ook deelnemers uit andere landen de mogelijkheid te bieden. Bookrabbit claimt goedkoper te zijn dan Amazon dus zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

Uiteraard heeft BookRabbit een weblog voor het laatste nieuws.

Met dank aan: Springwise

Gebruikt beeldmateriaal is afkomstig van Flickr – Rabbits van Nick Devenish

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com