Gelezen in de maand – mei/juni

schaduw.jpgCarlos Ruiz Zafón / Schaduw van de wind, 2004
De vriendin van wie ik dit boek moest lezen (jaja anders krijg ik geen verjaardagscadeautje) heeft het boek direct nog een keer gelezen. Nu ik het boek uit heb begrijp ik dat.

Er zijn geen woorden voor om dit boek te beschrijven, het is een belevenis en je neemt een keuze om deze belevenis te aanvaarden of niet. Het is een dik boek dus je moet er wel even voor gaan zitten maar het is zo de moeite waard. Het verhaal gaat over Daniel Sempere die op een dag met zijn vader naar het “Kerkhof der Vergeten Boeken” gaat waar hij een boek mag uitzoeken. Het wordt de Schaduw van de wind. Meer ga ik niet vertellen (als je alvast een voorproefje wilt hebben dan kan dat bij Bol) omdat ik dat gewoonweg niet kan. Het verhaal zit vol met verschillende lijnen en verwijzingen. Soms is het vaag en later wordt het duidelijk, of toch weer niet? In ieder geval heeft het mij tot het einde aan kunnen boeien en dat is voor ruim 500 pagina’s toch wel bijzonder.

Ik wil er nog 1 ding over zeggen: ALLEMAAL GAAN LEZEN!!

4 thoughts on “Gelezen in de maand – mei/juni”

  1. @ Danielle,

    ik zag gister dat je het boek al kan kopen voor 15 euro en voor een vakantieboek is dat een hele mooie prijs – laat je me weten wat je er van vond want daar ben ik wel nieuwsgierig naar 😀

    M.

  2. @ Danielle,

    ben heel benieuwd wat je er van vindt. De mensen die ik spreek die het hebben gelezen zijn allemaal positief……

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com