Ik verkoop (bijna) alles!

Na lang dubben ben ik toch maar eens begonnen met de grote opruiming. De reacties op een eerder post trokken mij over de streep. Ik verkoop (bijna) al mijn boeken! Jaja het is bijna niet te geloven maar sinds een maand staan er veel boeken van mij op Marktplaats en boekwinkeltjes.

Inmiddels heb ik al bijna 100 euro binnengehaald en bijna elke dag verkoop ik weer een boek. Het is ongelooflijk maar ik vind het erg leuk om te doen. Het kost wel veel tijd maar dat geeft niet. Het idee dat ik iemand een enorm plezier doe met een boek dat hij/zij graag wil hebben is voldoende.

De leuke/leermomenten tot nu toe:

  • een afgeschreven bibliotheekboek over zilver dat ik jaren geleden kocht voor 1 gulden heb ik verkocht voor 3 euro (als ik nog even had gewacht had ik het kunnen verkopen voor 6 euro)
  • sommige mensen zeggen een boek te willen kopen maar maken nooit geld over
  • een boekje over Sinterklaas staat voor 2 euro te koop. Een meisje wil het zo graag hebben dat zij er 10 euro voor over heeft (als je iets spaart heb je er veel voor over)
  • Marktplaats is spannender dan boekwinkeltjes omdat het bieden het heel spannend maakt
  • de prijs die ik voor een boek vraag is een richtprijs, als iemand iets in de richting biedt dan mag hij/zij het boek al snel van mij hebben

Toen ik een (oud)collega vertelde over mijn Kluitman collectie in de verkoop zei zij dat ik daar vast spijt van zal krijgen. Maar de Picaderoserie (compleet) verkoop ik (nog) niet. De andere boekjes heb ik al een keer gelezen en de kans is erg klein dat ik ze nog een keer lees. Van mijn ouders heb ik oude kinderboeken gekregen en hoe leuk ook om te zien en te hebben, ik doe ze toch weg. Misschien heb ik over 10 jaar spijt, maar aan de andere kant, het ruimt wel lekker op!

2 thoughts on “Ik verkoop (bijna) alles!”

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com