Nette boeken

Heb jij er ook zo’n hekel aan als je een boek aan het lezen bent en de kaft wordt vies, raakt beschadigd of scheurt? Ik namelijk wel. Ook al moet ik toegeven dat het wel minder wordt naarmate ik ouder wordt. Ik vind het ook niet zo heel erg meer als iemand een boek leent en het kapot terug geeft. En soms ben ik zelfs in staat om een boek te verkopen of weg te geven – gewoon omdat ik niet zo heel veel ruimte voor boeken in mijn kast heb.

Maar voor hen die er echt van balen als een boek vies wordt is er nu de oplossing: de Brajacket oftewel an advertisement disguised as a dust jacket for a book.

Picture 1.png

Erg interessant natuurlijk voor adverteerders die op deze manier ruimte krijgen om een product aan te prijzen. Misschien kun je het gebruiken in de bibliotheek om nieuwe aanwinsten onder de aandacht te brengen om interesse te wekken voor een nieuwe dienst. De Brajacket is er in verschillende kleuren en elke maand komen er nieuwe ontwerpen uit.

Met dank aan: Springwise

4 thoughts on “Nette boeken”

  1. Ja, ikk! Daarom koop ik het liefst gebonden boeken. Ooit kreeg ik van vrienden een trillogie van Thea Beckman kado voor mijnverjaardag. Zij blij want ze hadden ze alle drie gekocht in paperback versie, ik balen want ipv die 3 had ik liever 1 gebonden deel gehad….

  2. @ Danielle,

    vreselijjk als mensen denken je blij te maken en je wilde eigenlijk iets anders…. Was je verjaardagslijstje niet duidelijk genoeg misschien 🙂

    leuke strip! Heb je ooit de Seinfeld gezien met het boek dat op de wc was gelezen en dus niet meer geruild mocht worden? Hilarisch!!

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com