Is het dan toch kunst?

441226168_0677d631e4.jpgNatuurlijk is het kunst: designer toys. En helemaal als een kunstenaar (in dit geval Collin van der Sluijs) zijn geschilderde toys tentoonstelt in zijn eigen galerie in Maastricht.

Dit weekend mocht ik even rondkijken in Maastricht. Een erg gezellige stad, superaardige mensen en een goede sfeer. Tijdens het rondwandelen vroeg ik mij af of er ergens designer toys verkocht werden en bij toeval liep ik een straatje in en vond ik een galerie met designer toys in de etalage. Direct naar binnen dus. De eigenaar van de galerie beschildert zelf ook toys en ik was zeer onder de indruk. Allemaal zagen zij er heel mooi uit. Helaas wilde hij er geen een verkopen, maar ik mocht wel een foto maken. En dus vertelde ik hem dat de foto’s dan wel op Flickr komen te staan en dat ik er over zal schrijven op mijn blog. Gratis reclame!

Collins toys zijn te vinden in de Jodenstraat op nummer 16. Mocht je een keer in Maastricht zijn dan is deze galerie zeker de moeite waard om even naar binnen te lopen om vervolgens een gezellig praatje te maken met Collin.

2 thoughts on “Is het dan toch kunst?”

  1. @ Yaikza!,

    wouw dat ziet er gaaf uit. Mooi overzicht! Zal wel heel veel tijd gekost hebben om te maken.

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com