3de HIVE gebruikers meeting in Leiden

Vandaag vond voor de 3de keer de HIVE gebruikers meeting plaats. HIVE van Harvest Road is een federated digital repository dat in Nederland op verschillende plaatsen wordt ingezet in het onderwijs.

Tijdens de meeting is gesproken over de stand van zaken van verschillende projecten en het ontwikkelen van templates. Naast alle geboekte sucessen zijn er nog steeds een aantal obstakels waar een oplossing voor gevonden moet worden.

Leiden was voor mij vandaag een obstakel. Vanmorgen ruim op tijd vertrokken vanuit Rotterdam zodat ik zonder problemen op tijd in Leiden aan zou komen. Helaas had de trein net voor mij een “ongelukje” gehad dus reed mijn trein terug naar Rotterdam. De oplossing van de NS ~ reizen via Gouda, Den Haag en toen 2 uur later kwam ik in Leiden aan. Gelukkig had ik een ontzettend mooi boek om te lezen bij me zodat ik me geen moment heb verveeld.

De volgende HIVE gebruikers meeting zal in februari 2006 plaatsvinden in Delft. Na de Online Educa (Berlijn, december 2005) en de wereldwijde gebruikersbijeenkomst van HIVE. Er zal dan weer genoeg zijn om over te praten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com