HIVE gebruikersmeeting Wageningen

Morgen mag ik 2 uur reizen om bij de HIVE gebruikersmeeting in Wageningen aan te schuiven. Het leuke aan deze bijeenkomsten is dat het elke keer ergens anders wordt gehouden, in Wageningen ben ik al een tijd niet geweest dus zeker leuk om daar eens een kijkje te nemen.Het programma is interessant:

 • Presentatie van Bouwe Koopal over Hive bij uitgeverij Koninklijke van Gorcum (Sherpa project)
 • Presentatie van Oscar Vonder (WUR / ICTO) over Hive implementatie WUR en een overview van eLearning bij WUR
 • Korte demo van live streaming faciliteiten WUR (P2G)

  Ik ben vooral erg benieuwd hoe de uitgever HIVE inzet en tegen wat voor problemen zij daarbij aanlopen. Een kort verslag van de middag zal binnenkort volgen.

  Update 1-6-2006
  Vandaag werd de hele sessie opgenomen en ik nam aan dat deze terug te vinden zou zijn op wurtv.wur.nl zodat ik alleen een link hoefde op te nemen voor de geinteresseerden. Helaas staat de sessie (nog) niet online.

  Heel interessant was de presentatie van uitgeverij Van Gorcum over de inzet van Hive in het Sherpa project. Ziet er bijzonder mooi uit (www.sherpa-pro.nl). Wij (collega JJ en ik) zijn zo onder de indruk dat wij deze mensen binnenkort met een bezoekje gaan vereren. Van Gorcum heeft voor Pabo-studenten alle boeken gedigitaliseerd en biedt deze aan in een portalomgeving. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

  5 thoughts on “HIVE gebruikersmeeting Wageningen”

  1. @ Danielle,

   binnenkort komt er voor de HIVE gebruikers een testaccount om eens te kijken in de pabo-portal. Ik zal aan de contactpersoon vragen of het een probleem is als ook anderen hier even een kijkje nemen (kan niets beloven natuurlijk maar zal mijn best doen). Ik heb gister een folder meegenomen over dit project. Ik neem aan dat deze wel te bestellen is bij Van Gorcum in Assen.

   M.

  2. @ Irene,

   dank je wel voor de link. Ik zal het zeker nog wel een keer bekijken en misschien is het ook leuk voor de mensen die er niet bij waren – zoals Danielle die iets meer wilde weten van het Pabo-project.

   M.

  Comments are closed.

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com