Flickr Inspector

flickrinspector-1.jpg

Een nieuwe (niet-commerciele) website die openbare informatie geeft van Flickr gebruikers. Op zich niets bijzonders. Je ziet (als je zoekt op gebruikersnaam) de foto’s van deze persoon, zijn/haar contacten en laatst geuploade foto’s.

flickrinspector.png

flickrinspectorscore.png

moqub’s Flickr Score

845

The Flickr Score is no official number and it’s definitely not to be taken seriously. it’s just a number extracted from all public values of moqub (photos, favs, contacts, etc.). Scores may change with time.

Als ik deze score niet serieus moet nemen, waarom wordt deze dan genoemd?

flinssearch.png

Het enige interessante wat ik op deze pagina kan vinden is een overzicht van zoekmachines en de hits die je krijgt als je zoekt naar mensen die naar jouw foto’s hebben verwezen. Voor de rest niets nieuws.

Meer info: Flickr Inspector
Via: BuzzShout

7 thoughts on “Flickr Inspector”

 1. Soms is het wel fijn als dingen die niet interessant zijn of niet serieus genomen moeten worden wel worden genoemd. Dat doe je zelf immers ook met deze post en dat is voor mij aanleiding om er verder niet naar te kijken. Als je enthousiast was geweest misschien weer wel.
  Authoriteit heet dat 🙂

  Daarom wordt Flickr Score misschien ook wel genoemd

  Nee….slaat eigenlijk nergens op dat verband:mrgreen:

  Edwin

 2. @ Edwin,

  die afweging maakte ik gisteravond ook. Wel schrijven en zeggen dat het niets toevoegt of niet schrijven omdat het niets toevoegt. Ik heb gekozen om er wel over te schrijven omdat het toch iets nieuws is zodat jij kan beslissen om er wel of niet verder naar te kijken. Of dat authoriteit is…. weet ik niet hoor…. ik vind het gewoon leuk om nieuwe dingen te signaleren. Maar als jij dat authoriteit vindt dan neem ik dat compliment uiteraard dankbaar in ontvangst 😀

  M.

 3. Bedankt voor de link, Moqub! Ik vind het overigens wél een aanwinst, deze inspector. Je kunt je eigen Flickr-gebruik vergelijken met dat van anderen en er heel gemakkelijk je eigen foto’s in ‘explore’ mee terugvinden. Bovendien kwam ik door de inspector erachter dat er nog weleens over mijn foto’s en sets wordt geblogd zonder dat ik dat wist! Erg leuk…:smile:

 4. @ Sybilla,

  gelukkig dat ik er iemand blij mee heb kunnen maken 😉 En als men over je schrijft is dat natuurlijk altijd heel erg leuk!

  M.

 5. Hm, ga deze link toch eens doorsturen en volgende week, als het nog rustig is op mijn werk, eens kijken of ik Edwin’s mening moet delen of die van Sybilla 🙂

 6. Toch wel aardig, zo kwam ik er net als Sybilla achter dat een aantal foto’s van mij zijn gebruikt op andere weblogs. Zet de link iig bij mijn favorieten dus thanks!

 7. @ Danielle,

  en dat zijn dan al 2 enthousiaste mensen. Misschien moet ik er weer eens induiken en misschien mijn mening “herzien”.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com