Niet langer “old skool”

Gister kreeg ik een mail van Flickr of ik mijn inlogaccount wilde omzetten naar een Yahoo account. Inloggen op de “old skool” manier zal namelijk binnenkort niet meer mogelijk zijn. Best jammer want het had wel iets, old skool betekende namelijk dat je er vrijwel vanaf het begin bij bent geweest. Het was speciaal om zo in te loggen, het voelde ook speciaal.

Ik ben overigens al lang blij dat ik jaren geleden mijn moqub account bij Yahoo heb aangevraagd en dus kon ik zo van de ene inlog naar de andere mergen (met wat muisklikken ertussen). Ik zou enorm balen als ik mij nu zou moeten aanmelden bij Yahoo en dat mijn moqub-inlog al weg zou zijn. Als ik dan in zou moeten loggen met moqub1990 of moqub12345. Vreselijk! Ik kan mij daarom het commentaar van een aantal mensen op het Flickr Forum goed voorstellen. Inmiddels zijn daar al meer dan 1000 reacties binnengekomen.

3 thoughts on “Niet langer “old skool””

  1. Balen ja! Blogparty was al meteen weg dus moet ik het nu doen met een Yahoo account waar ik niet tevreden over ben. Maar goed, er zijn ergere dingen op de wereld…

  2. @ Danielle,

    je kon toch wel gewoon je Flickrnaam houden of heet je nu op Flickr net als je yahoonaam?

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com