Photophlow

Van Willem Karssenberg kreeg ik vanmiddag een uitnodiging om eens te kijken naar Photophlow (dank daarvoor!). Uiteraard ben ik meteen even gaan kijken, heb alleen nog geen idee wat ik er nu precies kan – ik bekijk dus eerst de demo.

Photophlow (nog in Beta) maakt gebruik van Flickr foto’s dus moet je dat account koppelen aan Photophlow, dit gaat vrij gemakkelijk, je hoeft alleen maar op een akkoord knop te klikken.

Met Photophlow kun je onder andere samen zoeken naar foto’s, over de gevonden foto’s chatten, comments achterlaten bij de foto (die dan direct bij Flickr terecht komen) en foto’s aan de favorietenlijst van Flickr toevoegen. Dit doe je allemaal in een room, mijn room vind je hier. Maar je kan ook rondkijken in rooms van anderen. Zoals die van Willem bijvoorbeeld. Geen idee eigenlijk of je zonder account (nu alleen nog per invite en ik heb er 3 om te vergeven) iets kan zien.

Om anderen te wijzen op jouw room kun je een banner aanmaken en deze overal achterlaten:

photophlow badge

Dus heb je een Photophlow-account zoek mij dan op, kunnen we samen testen 🙂

5 thoughts on “Photophlow”

 1. Hi Moqub, heb je er nog een over voor 23 Dingen? Zijn we heel blij mee. Ik heb voor de zekerheid al wel voor een account gesignupped.

 2. Mooi is dat: Daar gaat m’n 1ste posting van 2008!
  Aan de andere kant: nu kan ik nog een dag langer vakantie houden:-)
  Het wordt interessant als je met meer mensen in een room zit en amen naar foto’s gaat kijken en daar reacties op geeft via de chat functie.
  Ik ben deze week al een hele tijd zo bezig geweest en ik kan je zeggen dat het verslavend is!

 3. @ Rob,

  als jij mij gegevens mailt dan kan ik je aanmelden voor 23 dingen.

  @ Willem,

  je kent me, als ik iets leuks krijg/zie en tijd heb schrijf ik er direct over 🙂 Ik zal je van de week nog even opzoeken, want zo alleen ronddolen is toch minder gezellig.

  M.

 4. ha heb je nog een invite voor mij?
  zonder invite kom je niet eens op jouw bladzijde, dus het is allemaal nog erg inclusief!

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com