Gewoon grappig

Van de week kwam ik in een van de nieuwsbrieven die ik in mijn mailbox krijg het volgende tegen: NEW – Aromatherapy on the go – in de smaken: Awake, Calm, Energize and Focus. Ontwikkeld door een bedrijf in Nieuw Zeeland en nog lang niet hier te koop. Best jammer want ik zie absoluut voordelen voor studenten. Moet je studeren en heb je geen zin, neem je een snufje Focus (de aromatherapy on the go zien er namelijk uit als een neusspray van Vicks), tentamenvrees – Calm biedt de uitkomst. En allemaal puur natuur!! Het valt de docent waarschijnlijk niet eens op als je tijdens een tentamen een snufje neemt.

Volgens de website hebben de verschillende smaken allemaal een eigen doel:
AWAKE: gets you up and going
CALM: perfect sense of calm
ENERGIZE: energy boost on the run
FOCUS: provides clarity and focusDe makers omschrijven het middel als een lifestyle management tool – volgens mij een duur woord voor niets anders dan dat je er verslaafd aan kan raken.
Maargoed de mogelijkheden zijn enorm en ik zie wel voordelen, ik zou best wel een spray in mijn tas willen hebben met boekengeur of wat te denken van stoffige bibliotheekmedewerkergeur 🙂 Zo zal iedereen wel een eigen favoriet hebben.Meer weten: Aromapod

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com