Je eigen schoolagenda

Vroeger (dat wil zeggen toen ik nog echt naar school ging) vond ik het heerlijk om in de zomervakantie een nieuwe agenda te kopen. Ik heb er dan ook nog een aantal van toen, gewoon voor de herinneringen en de teksten die iedereen er in schreef. Soms maakte ik zelf een agenda maar meestal kocht ik een Oblong – zo’n rechthoekige agenda want daar konden mooie ansichtkaarten zo mooi ingeplakt worden. En meestal kocht ik dan halverwege het jaar een nieuwe…… leuk een nieuwe agenda.

Ik hoef deze zomer geen nieuwe agenda uit te kiezen. Er is namelijk iets nieuws – een eigen agenda maken! Geweldig. Je maakt voor 17,95 online een agenda en deze wordt dan bij een Bruna winkel in de buurt bezorgd zodat je hem op kan halen. Uiteraard ook erg leuk als verjaardagscadeautje.

Meer info: Maak je eigen agenda
Via: Grafisch weblog

12 thoughts on “Je eigen schoolagenda”

 1. Uhm, tijdens het rss lezen plaatste ik meteen wat postjes en las jouw feeds later dan die van Grafisch Weblog.

  We hebben in ieder geval vergelijkbare emoties bij het lezen van het nieuws, in dit geval

  😳

  Edwin

 2. @ Edwin,

  is toch logisch dat je die van Grafisch weblog eerder leest dan die van mij, de M komt later 😀 En trouwens die van mij is ook “gejat” van Grafisch…..

  Was van het weekend nog bij de V&D campus. Hier stond vorig jaar een apparaat waarmee je foto’s van je mobiele kon printen, geweldig en niet duur. Wilde dit jaar weer maar apparaat was er niet (staat hij ergens anders in Nederland?).

  Fijn gevoel toch, terug denken aan die trouwe agenda en plaksel daarin. Ik kon er in ieder geval intens van genieten als hij helemaal volgeplakt was en voorzien van gedichten.

  M.

 3. @ Edwin,

  haha laatst vroeg iemand mij hoe oud ik nu eigenlijk wel niet ben – want aan Moqub kan je niet veel aflezen en zeker niet mijn leeftijd! Laten we zeggen dat ik in de jaren ’80 zeker wel een agenda had….. tot ver in de jaren ’90.

  M.

 4. En als jullie ook de V&D schoolcampus bezochten om een nieuwe agenda te kopen dan euh, tja, dan zijn jullie van mijn leeftijd (ik weet het bijna zeker 😉

 5. @ Danielle,

  yep dat was jij! En jij weet ook dat wij uit hetzelfde bouwjaar zijn (is ook zo’n ontzettend goed jaar!) Een beetje puzzelaar weet nu ook hoe oud ik ben.

  M.

 6. Ojee, nou voel ik me echt oud tussen al die jonge blommen… 😳 Ik kocht in ’73 m’n laatste Havo-agenda…:roll:

 7. @ Sybilla,

  Oud? Nee joh jij bent gewoon de wijste – die al jaren voordat wij begonnen het fenomeen agenda al had ontdekt!

  M.

 8. Dat volplakken met plaatjes en de buitenkant helemaal afplakken met zwarte tape klinkt overigens heel herkenbaar… Die van mij kon alleen nog maar met zo’n postbode-elastiek enigszins bij elkaar worden gehouden!:roll:

 9. @ Sybilla,

  jaaaaaaa zo’n elastiek. Altijd de postbode opwachten en heel lief om vragen 😀

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com