Geen free-gaming dit jaar

Ik keek er enorm naar uit, het free gaming evenement aanstaande zaterdag op Schouwburgplein in Rotterdam. Maar helaas het gaat niet door, ondanks het indrukwekkende programma. De organisatie heeft niet voldoende sponsors gevonden en dus wordt het evenement verplaatst naar volgend jaar. Moet ik een jaar wachten voordat ik studenten van het Zadkine kan horen vertellen over het gebruik van games in het onderwijs…. het is niet anders, maar balen is het wel.

Om de pijn een beetje te verzachten heb ik vandaag een dansmat gekocht met de Europese versie van Dance Dance Revolution. Briljant! Vanaf nu kan ik gewoon mijn conditie op peil houden, zweten en dansen – en dat allemaal dankzij een spel. Ik word hier heel blij van.

7 thoughts on “Geen free-gaming dit jaar”

 1. Even een onschuldige vraag. Is die dansmat iets voor de Wii?
  Goh, mijn zoon bevestigd net mijn domheid. Hij gaat er van uit dat dat wel zo is. Ze hebben ook honkbalknuppels, tennisrackets, golf sticks en een autostuur….Ze zullen ook wel wat voor dansen hebben.
  Ach ja zo leer ik ook weer

 2. @ WoW!ter,
  de dansmat voor de Wii moet nog komen. De dansmat die ik nu heb gekocht is voor de PS2, PC of Xbox.

  Heeft overigens niets met domheid te maken, wij zijn gewoon newbies op het gebied van gamen 🙂

  @ Pierre,
  eerst even oefenen zodat ik tijdens het symposium in februari mijn kunsten kan vertonen. Film….. nog even niet dus 🙂 Tenzij jij een keer langskomt en wij samen op film voor *piep* staan.

 3. @ Margreet,

  ik weet het, ik loop hopeloos achter… maar haal de schade heel snel in!! En de balance board en Wii fitness ik kan niet wachten tot ik het in de huiskamer kan proberen.

  M.

 4. @Moqub,
  Als jij nu het balance board hebt, dan kom ik bij je langs. Lijkt me leuk: samen wiebelen 😉

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com