Vitamine G! = goed en gaaf!

vitamine-wijzer.jpg
Yeye, vitamine G is goed. Waarbij de G staat voor GAMING!!

Het persbericht van de NVPI (brancheorganisatie voor entertainmentindustrie):

Amsterdam, 29 mei 2007 – NVPI Interactief, de brancheorganisatie van de Nederlandse gamesindustrie komt met een collectieve campagne onder de titel ‘Vitamine G: Gamen is Goed!’. De campagne heeft primair als doel de positieve aspecten van gamen meer bekendheid te geven.Centraal in de campagne staat het informeren van verschillende doelgroepen over de positieve aspecten van videogames. Het spelen van games wordt vaak gezien als iets dat hetzij alleen voor kinderen is, of alleen gewelddadig is. De realiteit is echter dat steeds meer volwassenen gamen ontdekken als sociaal en uitdagend tijdverdrijf en dat nog geen 5% van op de markt gebrachte games geweld bevat.

Dat games bovendien goed zijn voor je oog-handcoordinatie, ruimtelijk inzicht, wilskracht, reactievermogen en hersentraining gaat Vitamine G de komende tijd bewijzen. Met actueel nieuws en voorlichting, bijvoorbeeld via de ‘Gamewijzer’ en de website www.gamenisgoed.nl

En hier heb ik helemaal niets aan toe te voegen! Op de website zijn binnenkort t-shirts te bestellen – HEBBU 🙂

vitamineg.jpg

Meer info: NVPI & Gamenisgoed

3 thoughts on “Vitamine G! = goed en gaaf!”

  1. @ Henk,

    absoluut! Ik zal er dus extra van genieten nu ik weet dat het goed voor mij is 🙂

    M.

  2. Helemaal mee eens! Mijn PS3 draait overuren. Blogs lezen kan nog wel maar zelf mijn blog onderhouden raakt n beetje in de slop. Maar daar komen weer betere tijden voor.

    Heerlijk, een goede reden om mij ompleet uit te leven in de online shooters.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com