Uitnodiging voor Weblin

Vandaag ontving ik in de mail een uitnodigin van Namro Orman om Weblin te proberen. Omdat ik niet goed weet wat weblin is en wie achter Namro Orman schuilt ging ik even op onderzoek uit.

Weblin is software die jou (avatar) en andere zichtbaar maakt op het web. Op het plaatje kan je zien hoe. Mhmh wil ik dit wel…. Ook moet ik iets installeren om weblin te kunnen gebruiken.

Namro Orman is na wat zoeken Guus van den Brekel en dus lijkt het allemaal wel te vertrouwen.

Maargoed als ik dus de software van weblin installeer dan maak ik een avatar aan die ik continu in mijn scherm zie als ik aan het surfen ben. Als ik dan een vriend tegenkom op een website waar ik ben dan kunnen we chatten. In de privacystatement van weblin staat:
This program does not collect data. It does not track your locations for commercial use. The program only analyses the opened websites in order to enter the respective chat rooms.

En toch denk ik dat ik deze uitnodiging even oversla (sorry Guus, dank evengoed voor de mail). Als ik aan het surfen ben doe ik dat graag alleen en in rust. Als ik wil chatten doe ik dat wel bij Gmail of MSN. Als ik wil weten of andere mensen de sites gebruiken die ik gebruik dan vraag ik dat wel of zoek ik even in Google. Evengoed een leuk nieuw initiatief, alleen even niet voor mij.

One thought on “Uitnodiging voor Weblin”

  1. Zum Thema vorstellen, ein neues Thema von uns. Wir bieten allen Weblins die Möglichkeit, sich auf einer Positionskarte einzutragen. Die Positionskarte für Avatare findet Ihr unter http://1-avatar.de, Menüpunkt W*Map. Es handelt sich um kein Angebot von http://www.weblin.com, sondern das ist die Seite unseres Avatares bei Weblin, der nennt sich Loody.de , den Zusatz schreiben wir mal dazu damit es keine Verwechslung gibt.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com