Wie heeft de beste website van Nederland?

In het tijdschrift IK (Intellectueel Kapitaal nr. 1 – 2005) las ik een korte aankondiging van de verkiezing voor de beste Nederlandse website van het jaar 2005.
Het gaat om het volgende. MarketShare organiseert de WebOlympics 2005. De verkiezing van de beste website van Nederland!

Het doel van deze wedstrijd is het zichtbaar te maken dat websites op basis van een Content Management Systeem (CMS) zeer consistent, gestructureerd, eenvoudig en beheersbaar zijn, zonder aan creatieve mogelijkheden in te boeten.

Als de website is gemaakt met een cms dan kan deze meedoen. Het aanmelden van de website kan tot en met 15 maart. De sites die zijn aangemeld worden beoordeeld door een publieksjury en een vakjury. De publieksjury kan vanaf 1 maart via de website een stem uitbrengen. Uit de tien meest gekozen websites (door de publieksjury) wordt door de vakjury een winnaar gekozen. Er zijn drie prijscategorie?n:

1. Beste design
2. Beste content
3. Beste structuur

De winnaar van de WebOlympic Award 2005 is diegene met de website die op alledrie de onderdelen wint.

Stemmen kan van 1 maart tot en met 20 april (17.00 uur). De uitreiking van de Award zal op 20 april op de TINE beurs plaatsvinden om 19.00 uur.

Meer info: www.webolympics.nl

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com