Kunstig

How can you create a true snapshot of our global society, and sum up its diversity in one single picture? Simple. Get together one million ordinary people from all around the world, and get them to work on the picture together in the world’s largest ever artistic collaboration. A collaboration where everyone is equal, where all outcomes are valid.

Meedoen is eenvoudig. Je maakt, met behulp van de software op de site, een klein vierkant kunstwerk. Jouw kunstwerk kan passen binnen de al geplaatste kunstwerkjes of juist er heel erg uitspringen. En je kan nog beroemd worden ook, want de kunstwerkjes worden geprint en in een galerie opgehangen.

one.png

Je kunt de verschillende kunstwerkjes bekijken door er op te klikken in het grotere geheel. Je krijgt dan informatie over de kunstenaar en kan diegene een bericht sturen. Maar ook kun je een e-card van het werk versturen.
Door middel van een blog geven de organisatoren kijkjes in de keuken. Ook zijn hier berichten met afbeeldingen op thema te vinden, zoals love, world en portraits. Uiteraard kunnen er comments gegeven worden bij de kunstwerken en staan op de homepage verwijzingen naar de most rated kunstwerken en de top referring members.

Meer informatie: The one million masterpiece
Met dank aan: The art server

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com