Moleskineboekjes – heb jij ze?

Ik denk dat iedereen ze wel kent, de zwarte boekjes met elastiek erom waar je aantekeningen en tekeningen in kan maken. Zelf heb ik er twee, het standaard aantekeningenboekje en de agenda (voor 2008 nu al in huis…). Veel van de aantekeningen, maar voornamelijker nog de tekeningen worden nooit aan het grote publiek getoond.

In het oktober werd hiervoor het Moleskine project gestart. In de vorm van een weblog worden kunstwerkjes getoond. Per post wordt de naam van de kunstenaar, de titel van het werk en de techniek en eventueel de website van de kunstenaar beschreven.

Een voorbeeld:

moleskine.png

Dus ben je creatief en heb je ergens op zolder nog een Moleskine gevuld met kunstwerkjes liggen, stuur deze dan op. Misschien staat jouw werk dan binnenkort op de site van het Moleskine Project.

Meer info: Moleskine Project
Met dank aan: Read/Write Web

2 thoughts on “Moleskineboekjes – heb jij ze?”

  1. Ik heb er een voor de ontwerpjes van mijn plushies! En nee, die stuur ik echt niet op… Overigens worden de boekjes ook gebruikt om mee te nemen naar exposities en andere evenementen zodat kunstenaars hun ‘tag’ erin kunnen zetten. Mijn zoon heeft een boekje met veel van dat soort unieke kunstwerkjes van vinyl designers 🙂

  2. @ Sybilla,

    wat een goed idee de tags van kunstenaars in je boekje laten zetten. Zo had ik er nog nooit over nagedacht. Misschien over een paar jaar nog veel geld waard 🙂

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com