Walking down memory lane

In 2002 studeerde ik af aan de Universiteit van Leiden. Mijn scriptie had als onderwerp Computerkunst in Nederland. Deze scriptie heeft de afgelopen jaren op verschillende computers gestaan en nu bij het overzetten naar mijn allernieuwste aanwinst leek het mij leuk om de scriptie toch maar eens te delen met het grote publiek. En dus is hij nu te vinden bij Scribd. Het beeldmateriaal in de scriptie is afkomstig van verschillende websites, soms van die van de kunstenaar zelf. Ik heb aan bronvermelding gedaan maar mocht het nu zo zijn dat ik onrechtmatig beelden heb gebruikt, laat het mij dan weten dan verwijder ik deze direct uit het document.

Read this doc on Scribd: … en we noemen haar computerkunst

Nu lijkt het mij interessant om 6 jaar na dato nog een keer een stuk te schrijven met een stand van zaken. Misschien iets voor de zomervakantie.

2 thoughts on “Walking down memory lane”

  1. En dan kijken of je toekomstvoorspelling uit is gekomen, homo universalis!

    Mooi dat je ‘m ook als link hebt staan op je pagina “presentaties en publicaties”. Het nadeel van blogposts vind ik soms dat ook díe onderwerpen die minder last hebben van ten minste houdbaar tot, minder waarde toegedicht krijgen (en zeker niet meer voorzien worden van comments) als ze ouder zijn.

  2. @ Marina,

    ja mooi he 😉

    Ik heb gister maar meteen even gekeken wat er nog meer op het web te vinden was en vond ook nog 2 publikaties die ik voor Kunstenaarswijzer had gemaakt (echt lang geleden). Leuk om te doen en hopelijk wordt de lijst steeds langer en langer.

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com