Mac only

Wil je weten hoeveel boeken je geleend hebt bij de bibliotheek? Download dan LibraryBooks en het is geen probleem meer om je boeken op tijd terug te brengen.

Library Books is an Mac OS X application that tracks the library books you have borrowed. Library Books connects to your library catalogue and downloads the list of books you have checked out. It displays the books in your menu bar.
Library Books can automatically add entries to iCal to remind you to return your books. You can then sync your Palm handheld or mobile and be reminded while on the move.

Geweldig! Toen ik het wilde downloaden zag ik de pagina met bibliotheeksystemen waar het voor werkt en een lijst van bibliotheken waar je het kan gebruiken. Nederland….. nee natuurlijk niet! Maar misschien binnenkort….. Ik wacht het nog even af.

20060507-LibraryBooksScreenShot.gif

Meer info: Harold’s Software
Via: Library Stuff

4 thoughts on “Mac only”

 1. @ Rob,

  dat is toch flauw! Ik zag wel dat OCLC meedeed dus ik (eigenwijs) toch even downloaden. Maar ik kwam geen stap verder want kon mijn bibliotheek niet vinden. Als er 1 Nederlandse bieb in had gezeten had ik daar direct lid van geworden!

  M.

 2. Ik had het ook gelezen maar (nog) niet gedownload op mijn appeltje. Hoef ik dus niet meer te proberen en ik vrees dat mijn biebje er in de toekomst vast niet bij zit 🙂

 3. @ Danielle,

  ik heb een vermoeden dat geen enkele Nederlandse bibliotheek dit oppikt en als dienst aan gaat bieden…… maar misschien worden we allebei wel verrast.

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com