Delicious en tags

In het begin bewaarde ik mijn bookmarks op twee plekken, en bij Delicious en bij Furl, maar op een gegeven moment ben ik overgestapt naar Delicious. Zonder duidelijk aanwijsbare reden overigens. Furl werkt namelijk ook prima.

Sinds een paar dagen doet Delicious raar en ik kan niet echt achterhalen waarom (wellicht nieuwe versie Firefox, problemen bij Delicious zelf, maximaal aantal tags gehaald (is dat mogelijk?)….)

Wat is het geval:
Mijn bewaarde bookmarks met de tag gee vind ik als ik binnen mijn eigen Delicious zoek.

gee.jpg

Als ik op de tag gee klik krijg ik het volgende resultaat:

gee2.jpg
Maar ook in mijn taglijst komt gee als tag niet voor.

gee3.jpg

En ik snap niet hoe dit kan. Maar superonhandig is het wel. En dacht ik slim te zijn om alle Deliciousbookmarks te importeren in Furl…. vergeet het maar, dan worden alle tags op een grote hoop gegooid en word je er nog niet veel wijzer van. Gewoon maar even hopen dat het snel over gaat en dat Delicious het weer gewoon gaat doen.

2 thoughts on “Delicious en tags”

  1. In de FAQ technical issues vind je er misschien een verklaring voor. Was je pas begonnen met de gee tags? Dan kan synchronisatie het probleem zijn – dan zal je even moeten wachten.

    Update! (terwijl ik bezig was)
    “due to a temporary problem your bookmarks/tags may appear out-of-date but your data is safe; we are working on the issue!” een boodschap die ik net tegengekomen ben 🙂

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com