Delicious, zoeken en daarna niet kunnen editen…

Vanmorgen kwam ik iets vreemds tegen bij Delicious. Ik wilde, na een zoekactie, een bewaarde link editen. Nou mooi niet dat dat kon. Ik laat een bericht achter bij twitter en Deetje neemt de moeite om mij te vertellen dat het bij haar wel werkt. Na wat over en weer mailen en toesturen van plaatjes zijn wij erachter dat het ook bij haar niet werkt. Tenminste zij kan op de tags klikken en dan alsnog de bewuste link aanpassen.

Maar ik krijg niet eens de tags te zien. Mijn zoekresultaat zie je hierboven. Bovenaan mijn bewaarde links. Het enige dat ik kan doen is er op een link klikken en dan via de deliciousbewaarknop in mijn browser de velden die ik wil wijzigen tevoorschijn toveren. Maar dat wil ik niet, ik wil direct in delicious mijn wijzigingen doen. En ik weet zeker dat dat voorheen wel kon.

2 thoughts on “Delicious, zoeken en daarna niet kunnen editen…”

  1. Heb je bij het bewaren wel tags toegevoegd aan de links die je nu wilt editen? Anders moet je in je lijst met ‘all tags’ even zoeken naar untagged bookmarks (helemaal onderin). Dan kun je ze daar editen.

  2. @ Manja,

    daar had ik ook al aan gedacht 🙂
    Maar als ik de links gewoon in de lijst opzoek (dus zonder te zoeken) dan staan ze daar, inclusief tags. Delicious maakt ook geen foutje daarin, in de untaggedlijst komen ze namelijk niet terug.

    M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com