FFFFOUND! voor mooie plaatjes

Natuurlijk weten we allemaal dat er erg mooie afbeeldingen online te vinden zijn, maar waar zoek je? Voor sommigen is Flickr voldoende, anderen speuren verder. Voor hen is FFFOUND! wellicht een leuke tip. Hier bewaart een select gezelschap de mooiste afbeeldingen die zij online tegenkomen (select omdat je je alleen maar mag aanmelden als je iemand kent die al een account heeft, invite only dus).

ffffound

FFFFOUND! is een site zonder al teveel toeters en bellen. Je ziet de afbeelding, waar hij vandaan komt (link), wie hem bewaarde en wie hem nog meer mooi vindt. En natuurlijk is er een sectie wie dit mooi vindt, vindt dit ook mooi. Als je een aantal afbeeldingen tegenkomt die je mooi vindt en je geeft dit aan door op de I LOVE THIS button te klikken, dan leert het systeem jouw smaak kennen en zal het systeem op de NEW FOR YOU pagina jouw de afbeeldingen laten zien waarvan hij denkt dat het wel iets is voor jou.

Nu ken ik niemand die een FFFFOUND! account heeft dus blijft het voor mij bij plaatjes kijken, maar zelfs dat is op dit moment meer dan genoeg.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com