Foto’s delen maar niet met iedereen

Veel mensen gebruiken Flickr om foto’s te delen. Je kan op Flickr kiezen voor publiek of private. Wil je de foto’s niet online zetten maar gewoon op de ouderwetse manier aan al je vrienden e-mailen dan is er nu Pickle.

Elke gebruiker krijgt bij aanmelding een PickleBox; een @pickle.com emailadres die je kunt wijzigen voor elk album dat je aanmaakt. De geuploade foto’s krijgen dat mailadres en deze kun je delen met vrienden. Pickle zorgt er ook voor dat foto’s die je mailt worden gecomprimeerd naar een redelijk formaat. Het is ook mogelijk om je foto’s in je blog te integreren.

pickle.png

Meer info: Pickle

2 thoughts on “Foto’s delen maar niet met iedereen”

  1. Ik heb hem gebruikt om mijn trouwfoto’s op te plaatsen. Is erg leuk en makkelijk! Alleen heeft het programma soms nog wat bugs!

  2. @ IH,

    dus het werkt, alleen niet altijd 😉
    Maar ben blij om te horen dat iemand het heeft uitgeprobeerd en tevreden is.

    M.

Leave a Reply

Your email address will not be published.