Gmail en ik zijn niet langer vrienden


Creative Commons License photo credit: niallkennedy

Sinds een week of zo ben ik niet echt blij meer met Gmail. Wat is het geval. Het maakt niet uit of ik met een Mac of een PC werk maar elke keer als ik een mail wil schrijven en netjes het mailadres en een subject heb ingevuld kan ik niet doorklikken naar de tekst van de mail. En dan na een keer of vijf discard doen wil het soms wel en soms niet lukken om een mail af te maken. Ik word er gek van! Ligt het aan mij, ligt het aan FF (ik heb alle extra’s van Better Gmail al uitgezet), of ligt het aan Gmail? Ik heb geen idee maar vervelend is het wel.

Net als het niet helemaal tof werken van WordPress na de laatste upgrade van een week geleden. Bah bah bah!

5 thoughts on “Gmail en ik zijn niet langer vrienden”

 1. Ach joh Liesbeth, hou nou gewoon vol. Dit soort dingen laat je je toch niet door opwinden? Gmail komt vanzelf weer goed en geduld is een schone zaak. maar…..inderdaad vervelend is het wel…..

  Succes en sterkte…

 2. Beste
  Als ik zie waar je allemaal mee bezig bent vraag ik me af of je nog wel tijd hebt voor de echt belangrijke dingen van het leven

 3. Raar! Gebruik dagelijks mijn 2 gmail-accounts en heb ongeveer 10 e-mails verstuurd de laatste 3 dagen, no problemo!

 4. @ jan

  volgens mij baalt Moqub juist van de storingen omdát die je weg houden van de echt belangrijke dingen van het leven 🙂

 5. @ Jan,

  de echt belangrijke dingen in het leven… blijkbaar heb je hier een idee over en maak je je zorgen dat ik daar niet genoeg tijd voor heb. En dan vraag ik mij toch af, wat vind jij dan de belangrijke dingen in het leven?

  M.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com