Tweetie 2 blijft gatenkaas

Erg blij was ik toen ik hoorde dat Tweetie (twitter app voor de iPhone) een nieuwe versie uitbracht. Minder blij werd ik toen bleek dat ik opnieuw moest betalen voor deze app terwijl ik al had betaald voor versie 1. Na een week nadenken besloot ik het toch te doen. Dus hup naar de appstore en downloaden.

De nieuwe toeters en bellen zijn leuk hoor. Zo ziet een DM er net zo uit als een sms en zie je het gesprek tussen jou en de ander onder elkaar in wolkjes. Je krijgt een blauw balletje te zien als er nieuwe @ berichten zijn of DM’s en de app is sneller dan versie 1. En ik verheugde mij hierop:

fantastic new offline mode. Read, tweet, favorite, follow, save to Instapaper and more even when you don’t have a connection. Your actions will be synced as soon as you go back online

So far, so good zou je denken. Totdat je een poosje tweetie niet hebt gebruikt en wilt zien wat er in de tussentijd getwitterd is. Dan krijg ik dit:

tweetie2_1

Bij Tweetie 1 las ik van boven naar beneden, wilde ik meer tweets zien dan klikte ik op read more. Bij Tweetie 2 lees ik van beneden naar boven en als ik dus een tijdje niet heb gelezen dan krijg ik niet alle berichten uit de tussentijd te zien, soms zit daar gewoon 12 uur tussen. En daar baal ik enorm van. Dus stuurde ik een mail en een tweet naar de makers, atebits in dit geval. Een reactie… nee…. helemaal niets…. Ook andere NL-bloggers die hebben geklaagd hoorden volgens mij niet zo veel van atebits. En daar baal ik dan ook weer van. Prima om twee keer te betalen voor een app, daar heb ik mij overheen gezet. Maar als het dan niet werkt moet je het oplossen. En dat doet atebits dus niet. Ik snap dat het voor hen lastig is omdat bij de meesten gewoon wel werkt.

lukas

Een suggestie kwam van LukasK maar hoe ik achter de API access license moest komen wist Lukas ook niet. En dus leg ik mij er maar bij neer. En dus ben ik niet meer zo blij met Tweetie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com